Marianne Vedel
Slågårdsvej 5
Frøslev
DK-4660 Store Heddinge
Tel. 20 11 55 88
marianne@dk-vedels-siam.dk
EN
DA


Følg os på sociale medier og modtag de seneste nyheder!

Omtale

Katteri LihmeRex
Ulla Lihme Jørgensen |
Katteri LihmeRex
Vil da lige fortælle dig, hvor glad og stolt, jeg er for La Belle, hun har det dejligste sind, fantastiske blå øjne og silke pels! Hun trives godt, hun elsker at ligge på sofaen, sammen med sine siam venner, jeg kan også bruges engang imellem. Hun er MEGET glad for mad! Brændeovnen og radiatorsengen, er hendes favorit sted, elsker om sommeren at komme ud i kattegården og nyde det gode vejr og se på fugle. Er meget glad for, Det lykkedes for mig, at få noget af min gamle linje tilbage, som La Belle jo har i sin stamtavle.
Knus, Ulla
Katteri Piroschka's
Margit Dreisbach |
Katteri Piroschka's
Vi er meget glade for, at du har betroet os med Celeste. Hun er en kvik, social, og meget god lille pige, fuld af 'spilopper" i hendes fine, lille hoved. Hun er præcis den typiske "rene siameser"! En lang, slank krop, høje ben med en lang hale. Hendes øjne er mørkeblå ... og skinnende. Også hendes aftegninger er perfekte på hendes meget lyse krop. Du har opfyldt drømmen for os. Du er en vidunderlig opdrætter.
De bedste ønsker fra Tyskland, Margit og familie
Katteri Winnetou
Karin |
Katteri Winnetou
Søren og Marianne Ankjer Vedel, er et par venlige, omgængelige mennesker, som har stor kærlighed og omtanke til deres dyr (Siameser katte). Primus motor - Marianne går op i opdræt af renavlede Siam med liv og sjæl og har sat sit mål i den kategori, jeg har selv gennem de sidste åringer solgt 2 Siam dertil, og er 100 % sikker på, at både Sille og Sara har fået et perfekt hjem både som familiemedlemmer og udi avlen.
Karin Pedersen
Katteri Winnetou's DK

Generelt om Siamesere

Siameseren er en race der har sin oprindelse i kongeriget Siam, det nuværende Thailand. Den siamesiske kat blev en af de mest populære katte racer i Europa og Nordamerika i det 20. århundrede. Den moderne Siameser er præget af blå mandelformede øjne, en trekantet hovedform, store ører, en langstrakt, slank og muskuløs krop, og punkt farver.

Temperament
Man beskriver racen som værende meget kærlig, social og intelligent. Disse katte er typisk aktive og legende, selv som voksne, og beskrives ofte som havende en mere hunde-lignende adfærd end andre katte. Siamesere har tendens til at søge menneskelig interaktion samt kammeratskab med andre katte. De fleste nyder at være sammen med mennesker og knytter ofte et stærkt bånd til en enkelt person.

Helbred
Det er med Siamesere som med andre katte, de bør vaccineres mod kattesyge og katteinfluenza. Man skal være opmærksom på at holde deres tænder i orden og fri for tandsten

Nogle af racens farvevarianter

Seal seal point siamese
Blue blue point siamese
Cinnamon cinnamon siamese
Red red siamese
Tabby tabby siamese
Tortie tortie siamese