Marianne Vedel
Slågårdsvej 5
Frøslev
DK-4660 Store Heddinge
Tel. 20 11 55 88
marianne@dk-vedels-siam.dk
EN
DA
Helt væk i hendes smukke blå øjne!
Sunde og smukke katte har brug for deres daglige dosis af frisk luft!
Altid rart med en guide på turen i "vildnisset"!
Ture i haven!
Er du min ny mor?
Tid til en slapper!
Bered dig på at dø, flue!
Se hvad jeg kan "tante Sille"!
Halløj i løbegården!
Se! En edderkop!
På jagt!
Kan du finde mig?
Nyder livet på terrassen!

Velkommen!

Vedel's Siameser er med over 30 års erfaring dedikeret til avl af siameserkatte med et godt sind, sunde og smukke, med rene linjer, som vil være de skønneste "familiemedlemmer".

Kattene fylder vores liv med glæde, da det simpelthen er umuligt ikke at grine af deres evige drengestreger og tosserier.

Kattene deltager aktivt i alt hvad familien gør, fra at læse avisen til at rede sengen.

Og de gør det kun for at hjælpe!

Om Vedel's Siameser katte

Vores katteri

Marianne og Søren Vedel
Vi, Marianne og Søren Vedel, har gjort siameserkatte til en del af vores liv gennem over 30 år. Vi stræber efter at opretholde de højeste standarder i vores katteavl, og er certificeret af Felis Danica.

Felis Danica Certifikat

Vores Vision

Sara med præmierne
Det er vores ambition at fortsætte med at støtte og styrke det rene siameseropdræt i Europa, gennem omhyggelige valg af avlskatte baseret på kattens temperament, sundhed og skønhed, hvor vi vægter sundhed og temperament lige højt. Vi ønsker med en balance mellem internationale standarder for racen og vores personlige smag, at bidrage til at skabe harmoniske katte med gode stamtavler og den skønhed og elegance, der kendetegner siamesere.

Vores faciliteter

Alle vores hunkatte bor i huset og kan bevæge sig frit omkring, da vi har monteret kattelemme i de indvendige døre. Nogle af vores katte kan åbne dørene, men ikke alle. Om sommeren er de ligeledes med os i haven og på terrassen. Hankattene deler hus og nyder hinandens selskab. De har et lille, isoleret og opvarmet gæstehus at boltre sig i, der er adgang til en løbegård via en kattelem. De har således mulighed for at få frisk luft og motion, når de vil. Jeg, Marianne, besøger hankattehuset flere gange dagligt for at sikre mig, at "drengene" er glade og tilfredse samt får den daglige omsorg.
Danae
CH DK Vedel’s Danae
PRA negativ

SIA n
Stamtavle


Danae er vores egen lille pige, hun er meget kælen, legesyg og altid i godt humør. Danae ser ud lige præcis, som jeg gerne vil have en siameser til at se ud. Klassisk smuk og med smukke dybblå øjne. Og så har hun "udtrykket". Danae kan lave de vildeste spring, når vi leger med "Da bird", Danae og Guinevere er bedste venner og kan lege, vaske, "slås" og sove sammen i timevis. Danae er utrolig glad for de killinger, vi har i huset, både vores egne og evt. nye vi får hjem,hun er en super mor og "tante".

Guinevere
CH DK Vedel's Guinevere
PRA negativ

SIA n
Stamtavle


Guinevere er vores lille pige, datter af Mariol's Ofeelia og CH San-Toi's Tchefuncte-of-Vedel. Guinevere har det helt rigtige siameser temperament, hun er en sød, sjov, fræk, nysgerrig, undersøgende, nuttet og en virkelig, virkelig kærlig kat - kort sagt "en af vore egne." Guinevere har arvet sin mors gode temperament og er ikke bange for noget som helst.

Manjara
IC Mariol's Manjara
PRA negativ

SIA b
Stamtavle


Manjara flyttede ind i november 2018, hun har et rigtig dejligt temperament, og var "hjemme" her fra den første dag. Manjara får smilet frem mange gange hver dag med hende sjove påhit. Manjara har rigtig mange kvaliteter, vi er rigtig glade for, at hun kunne flytte ind her.

Talos
GIC Mariol's Talos
PRA negativ

SIA c
Stamtavle


Talos blev født den 21. juli 2017, Talos er en smuk lillamasket hankat. Talos er helt utrolig blid og elsker at putte, mens jeg nusser ham på maven, han er meget rolig, kærlig og utrolig hengiven. Talos har givet os nogle rigtig dejlige killinger. Talos bor sammen med Theis, de nyder hinandens selskab både inde og ude i løbegården. Talos er kun tilgængelig for vores egne piger.

Theis aka Tyle
Winnetou's Tyle
PRA negativ

SIA c
Stamtavle


Theis er en stor, flot hankastrat, han er blid og god. Han og Talos er bedste venner, de nyder livet sammen inde og ude i løbegården.

Kontakt Os

Find Os

Vi elsker at tale om vores katte. Så hvis du har nogen spørgsmål så spørg, og vi vil hjælpe dig med alt vedrørende vores katteri og vores firbenede beboere!

VEDEL'S SIAMESE
Marianne Vedel
Slågårdsvej 5
Frøslev
DK-4660 Store Heddinge
Tlf. 20 11 55 88

marianne@dk-vedels-siam.dk